Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Δράσης
Για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του Δ. Βριλησσίων
Η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ευχαριστεί θερμά τους πολίτες των Βριλησσίων που τίμησαν το συνδυασμό της με ένα σημαντικό εκλογικό ποσοστό (14%) στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη.
Παρά την κομματική πόλωση και τη μεγάλη αποχή, η «Δράση» αύξησε κατά 50% τις ψήφους της και κέρδισε και δεύτερη έδρα στο δημοτικό συμβούλιο. Το γεγονός αυτό, αλλά κυρίως, η ζεστασιά και η αποδοχή των συμπολιτών μας, ιδίως την τελευταία περίοδο, δημιουργεί τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας, με στόχο την ουσιαστική παρουσία και συμμετοχή των δημοτών στις υποθέσεις του Δήμου και της ζωής τους.
Συνεχίζουμε με ανοιχτές διαδικασίες και παρεμβάσεις που θα αλλάζουν καθημερινά το συντηρητικό μοντέλο διοίκησης που επικρατεί σήμερα στο Δήμο μας.
Συνεχίζουμε επενδύοντας στην αυτόνομη προοπτική της «Δράσης», σε αντιπαράθεση με τις συστημικές δυνάμεις του προαστίου και των κομμάτων τους.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για πραγματική αυτοδιοίκηση απέναντι στον "Καλλικράτη" και την καταστροφική για το Δήμο, την κοινωνία και τη χώρα, πολιτική του μνημονίου.
Καλούμε κάθε δημότη που συναντήθηκε μαζί μας στις δημοτικές εκλογές να συνδιαμορφώσει τα επόμενα βήματα και την πορεία της δημοτικής μας κίνησης.

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου