Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η απάντηση της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Διευκρίνιση-απάντηση της συντάκτριας Ολ. Λιάτσου: Από το περιεχόμενο της πλήρους συνέντευξης του προέδρου της ΟΛΜΕ κ. Κοτσιφάκη, δύο συμπεράσματα προκύπτουν απολύτως ξεκάθαρα:
1. Οτι ο κλάδος δεν έχει ένα αλλά πολλά αιτήματα (περιγράφονται στη συνέντευξη). 2. Οτι την επιστροφή στα σχολεία θα την αποφασίσουν οι ίδιοι οι καθηγητές.
«Η ανάκληση των διαθεσιμοτήτων και η επιστροφή των ειδικοτήτων» ήταν η απάντηση που έδωσε ο κ. Κοτσιφάκης σε διευκρινιστική, τρίτη κατά σειράν, ερώτηση που του τέθηκε για το ποιο από όλα τα αιτήματα θα ήταν «το πρώτο βήμα» για διάλογο και επιστροφή στα σχολεία.
Η πρωτοσέλιδη αναγγελία θα μπορούσε να παρεξηγηθεί. Καμία πρόθεση.
Επίσης, φανταζόμαστε ότι η αποστροφή στην επιστολή «και επειδή αντιλαμβανόμαστε πως μας την έχουν "στημένη" πολλοί και από πολλές πλευρές» δεν αφορά την εφημερίδα. Και δεν επιτρέπεται να αφορά μια εφημερίδα η οποία στηρίζει σταθερά τους καθηγητές.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ ανάρτησε χθες νωρίς στο Διαδίκτυο την επιστολή του αυτή, χωρίς να ζητήσει την απάντηση της εφημερίδας. Ελπίζουμε χωρίς πρόθεση.
Σχόλιο δικό μου :
Μετά τη διευκρίνηση της εφημερίδας νομίζω πως δεν υφίσταται θέμα. 
Οσον αφορά τη φράση  "μας την έχουν στημένοι πολλοί" στο κείμενο διαμαρτυρίας για το δημοσίευμα δεν αφορούσε έτσι και αλλιώς την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου