Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Ο πρώην Υφ. Παιδείας κ. Στύλιος απόψε στο ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΕΛ στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ, είπε ξεδιάντροπα πως είναι ψέμματα οι απολύσεις των 2500 εκπαιδευτικών των ΕΠΑΛ.....ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ...... 
Υπενθυμίζω για να μην ξεχνάμε: 2500 εκπαιδευτικοί τέθηκαν για 2 χρόνια σε διαθεσιμότητα (Ιούλιος 2013).  Χωρίς καμία μετάταξη για δύο χρόνια. Ουσιαστικά απολυμένοι εκτός σχολείου. 
20.000 μαθητές έχασαν τις ειδικότητες που επέλεξαν, γιατί λόγω της διαθεσιμότητας των καθηγητών έκλεισαν στα ΕΠΑΛ 3 απο τους πλέον σημαντικούς τομείς με 15 ειδικότητες: Υγείας πρόνοιας- αισθητικής κομμωτικής- εφαρμοσμένων τεχνών. 
Επίσης, την ίδια ώρα που έκλειναν οι τομείς αυτοί από τα δημόσια ΕΠΑΛ, "τυχαία" ο τότε Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος εγκαινίαζε στον Πειραιά ιδιωτικό ΙΕΚ με αυτούς τους τομείς.
Σήμερα με την επαναφορά τους στα ΕΠΑΛ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σπουδάζουν σε αυτούς τους τομείς περίπου 30.000 μαθητές και μαθήτριες. 
Ντροπή για τα ψέματα σας κύριε Στύλιο. 
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Θέμης Κοτσιφάκης. Ένας από τους απολυμένους εκπαιδευτικούς.

1 σχόλιο:

  1. Τουλάχιστον οι 2500 παθόντες ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ! Πόσοι άλλοι όμως από τους ακροατές του ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΕΛ ήξεραν ή θυμόταν ότι το 2013 έκλεισαν στα ΕΠΑΛ 3 τομείς με 15 ειδικότητες ? Προς αυτούς που ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ μιλούσε με αυτοπεποίθηση ο άνθρωπός ως Γνώστης και προφανώς θόλωσε τα νερά και θα έπεισε πολλούς .
    Κάποιός στη Βουλή θα πρέπει να το κάνει θέμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή