Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

“Από τους ΠΥΞ ΛΑΞ, στον KADDOUR HADADI και από τους ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΧΕΙΑΣ, στις ΑΜΑΖΟΝΕΣ του ΜΠΕΤΟΝ”

 “Από τους ΠΥΞ ΛΑΞ, στον KADDOUR HADADI και από τους ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΧΕΙΑΣ, στις ΑΜΑΖΟΝΕΣ του ΜΠΕΤΟΝ”

ΤΡΙΤΗ 16/7/24 στις 7-8 μμ, 94FM

στην εκπομπή Μελωδικές Περιπέτειες με τον Θέμη Κοτσιφάκη, (στην επιλογή και το σχολιασμό των τραγουδιών) στη φιλόξενη συχνότητα του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94fm και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του σταθμού (www.94fm.gr)
Μια μελωδική περιπετειώδης εκπομπή-αποχαιρετισμός για το καλοκαίρι και για να πάρουμε δυνάμεις για τις επόμενες από Σεπτέμβρη.
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ συναντούν την μέτζο σοπράνο Μαργαρίτα Συγγενιώτου, η εξαιρετική μπάντα «Εκτός Τροχειάς» συναντά τον ναυτίλο του Στάθη, η Sara ATH με τις Αμαζόνες του Μπετόν ραπάρουν μια «ωδή στη φασαρία» και ο Kaddour Hadadi με την μπάντα του από το Παρίσι που μας λέει αισιόδοξα νέα.
Η γαλλο-γεωργιανοί Ladaniva χορεύουν βαλκανικά και δίνουν τη σειρά τους στο ακορντεόν του Άγγλου Tasmin Elliott που συνοδεύει το ούτι της Αιγύπτιας Tarek Elazhary, ενώ το δειλινό μας μαγεύει ο Νίκος Τατασόπουλος με το μπουζούκι του και η Χαρούλα Τσαλπαρά στο πιάνο .
23 Ιούλη και Τρίτη, μεταπολίτευση, ενθουσιασμός, αλλά μετά, τη Ρωμιοσύνη να την κλαις, τραγουδά ο Διόνυσος του Μίκη, προβληματισμός.....
Τη βοήθεια του ….. κοινού μας δίνει η Julie Massino με ένα υπέροχο μπητλικό Help.
Ο Louis Amstrong συναντά τη σοπράνο Eileen Farrell και μας διαβεβαιώνουν πως τελικά, όλα είναι υπέροχα.
Και σας αποχαιρετάμε για το καλοκαίρι, αλά γαλλικά, με τη φωνή της Francoise Hardy.......
Συντονιστείτε…
Υ.Γ. η φωτογραφία είναι κολλάζ από τα εξώφυλλα δίσκων: των Πυξ Λαξ, των Εκτός Τροχειάς(σκίτσο Στάθη), της Sara ATH και του HK.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου