Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συνειδητή διαστρέβλωση των όσων κατάγγειλα ως εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ έγινε από τον παρόντα τηλεοπτικό συνομιλητή μου κ. Κουλαϊδή, Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας. Συγκεριμένα και ενώ κατάγγειλα την εν κρυπτώ διαδικασία με την οποία προσπαθεί να περάσει τις εκτεταμένες συγχωνεύσεις - καταργήσεις σχολείων η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, ο κ. Γ.Γ.  αν και γνώριζε πως μιλούσα για γυμνάσια και λύκεια, διαστρεβλώνει τα όσα λέω και  αναφέρει "δηλαδή η ΟΛΜΕ λέει πως θα καταργηθούν 3.200 σχολεία"!! υπολογίζοντας και τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στα οποία εγώ δεν είχα αναφερθεί.  Αφού τελείωσε η συνομιλία μας, παρά τις διευκρινήσεις που έδωσα ξανά, ο κ. Γ.Γ. επανέλαβε το εφεύρημα διαστρεβλώνοντας  όσα είπα!!
 Από τον πανεπιστημιακό δάσκαλο κ. Κουλαϊδή θα περίμενε κανείς αξιοπρεπέστερη αντιμετώπιση του συνομιλητή του. Τουλάχιστον....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Η υπουργός Παιδείας κα Διαμαντοπούλου στο ΜΕΓΑ σε συζήτηση με τους προέδρους των 2 ομοσπονδιών επανέλαβε τη διαστρέβλωση των όσων είπα και ανέφερε πως "ο κ.Κοτσιφάκης είπε πως θα συγχωνευτούν 20% των 15.000 σχολείων δηλ. 3.000".
Λέτε να μην ξέρει η Υπουργός πόσα είναι τα σχολεία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση;
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ "ΔΙΑΛΟΓΟΥ" ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑ

Θέμης Κοτσιφάκης
Μέλος ΔΣ ΟΛΜΕ


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου