Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΟΛΤΕΕ"

Καταγγέλλω σε όλους τους συναδέλφους την, για μια ακόμη φορά,  κατάπτυστη ηγεσία της ΟΛΤΕΕ, της διασπαστικής «ομοσπονδίας»  για το τελευταίο κείμενο – λίβελο με ημερομηνία 7-11-2013, που θίγει συνολικά τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα και ιδιαίτερα όσους έχουν τεθεί μπροστά σε αυτό τον τιτάνιο αγώνα αυτήν την περίοδο, αφού θεωρεί πως δεν έχουμε καν θυμώσει απέναντι σε αυτή την πολιτική!!
Που προσπαθεί να πείσει τους εκπαιδευτικούς πως δεν φταίει η πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, αλλά φροντίζει να ρίξει νερό στο μύλο του κοινωνικού αυτοματισμού, εναντίον άλλων συναδέλφων μας. 
Όσο αφορά για τα υπονοούμενα που αναφέρουν για τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ και τη στάση μου αυτή την περίοδο, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Είναι συνέχεια της λάσπης που συνεχώς διαδίδουν υπόγεια με κάθε τρόπο. Άξιος ο ρόλος τους!! 
Γνωρίζουν όμως όλοι οι συνάδελφοι και ιδιαίτερα αυτό το διάστημα ποιός είναι με ποιόν. Γνωρίζουν  και βλέπουν καθημερινά ποιοι είναι στους δρόμους και στους αγώνες και ποιοι κινούνται υπόγεια και εξαντλούν την αγωνιστικότητά τους γράφοντας ανακοινώσεις.
Οι άνθρωποι των διαδρόμων και των υπόγειων διαδρομών μας εγκαλούν ότι δεν είμαστε όσο αγωνιστικοί πρέπει. Υπάρχει και η ντροπή, αλλά που να τη βρει κανείς όταν του λείπει η στοιχειώδης ανθρώπινη αξιοπρέπεια….
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τη δικαίωση και την επιστροφή στα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών.

Θ.ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου